Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
5 Motive să montezi ferestre termopan iarna
8 iulie, 2022 de
web

Majoritatea dintre cei care sunt în construcții, așteaptă primăvara pentru a-și monta ferestrele. Puțini însă cunosc, că iarna este sezonul mai mult decât potrivit pentru astfel de lucrări. Tocmai din acest motiv, am decis să detalizăm subiectul și să aducem argumente veridice de ce e bine să o faceți chiar acum, ca la primăvară să locuiți deja într-o casă amenajată după propriul gust și plac.

Să începem.

  1. Specialiștii în domeniu consideră că sezonul de iarnă este ideal pentru a monta ferestre și usi din PVC. Profilul din PVC în perioada rece a anului se contractă, ceea ce permite producerea ferestrelor și ușilor la un nivel mai înalt de calitate.
  2. la montarea ferestrelor în timpul iernii se pot vedea toate defectele și se pot corecta în același timp; montarea ferestrelor din PVC în timpul iernii necesită utilizarea materialelor numai de înaltă calitate, adică folosirea spumei speciale la temperaturi scăzute, căci spuma ieftină pur și simplu nu va funcționa. Montarea ferestrelor din PVC în timpul iernii necesită instalatorilor o mai mare concentrare și precizie.
  3. în sezonul de iarnă numărul comenzilor pentru producerea ferestrelor este mai mic și permite clienților montarea mult mai rapidă;
  4. în perioada de iarnă prețurile sunt mai mici;
  5. odată instalate ferestrele, aveți în interior o temperatură optimă pentru a face lucrările de reparație.
    Deci, o decizie corectă acum, vă asigură la primăvară o casă gata de locuit!

Deci, v-ați convins că instalarea ferestrelor din PVC în sezonul de iarnă asigură o calitate mai mare a lucrărilor decât în lunile mai calde. Și mai mult ca atât, instalarea ferestrelor din PVC în timpul iernii nu este doar convenabilă dar și profitabilă.

Deci, nu aveți nevoie să așteptați pănă la primăvară, mai ales că în joc e confortul de care aveți nevoie și pe care îl meritați.

Comandați acum tâmplăria pentru casă și bucurați-vă de o alegere corectă și profitabilă!

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.