Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
FERESTRE INTELIGENTE – Vezi care sunt cele mai noi tehnologii din 2022.
8 iulie, 2022 de
web

Când vorbim de tehnologii, ne gândim la diverse gadgeturi și roboței care urmează să ne deservească în cafeneaua din apropiere, și mai puțin la faptul că și ferestrele din casa noastră pot fi un obiect al invenției menit să ne ușureze viața de zi cu zi și să ne creeze confortul la care cândva, doar putea visa.

Cei mai mari producători de ferestre investesc mult în cercetări și laboratoare de invenții  pentru a crea un produs concurențial, că doar așa e posibil să te menții pe poziții de lider pe o piață supraaglomerată, cum este cea a tâmplăriei.

În acest articol vom vorbi despre cele mai noi invenții și posibilități oferite de marii producători de ferestre și pe care le puteți găsi în magazinele Termoclass.

  1. Protecție inteligentă împotriva pătrunderii prin efracție

La acest capitol am optat să vorbim despre tehnologia Rehau Smart Guard pe care o recomandăm cu încredere clienților noștri.

Potențialii hoți sunt detectați cu ajutorul senzorilor inteligenți de mișcare, ceea ce înseamnă că pagubele sunt evitate dat fiind faptul că primiți avertizarea înainte ca hoții să pătrundă în locuință.

La rândul său, hoțul, este avertizat prin semnale vizuale și acustice că nu are nici o șansă să pătrundă în locuință fără a trece neobservat.

Integrată perfect în în ramele ferestrelor din gama Prestige 80 și Luxury 86 , Smart Guard asigură în mod activ siguranța dumneavoastră preventivă. Senzorul inteligent de mișcare detectează hoții și apoi declanșează în mod independent programul de protecție.

REHAU Smart Guard

Setarea alarmei conform preferințelor

Smart Guard System connect

Conectați sistemul Smart Guard la un sistem central Smart Home și optați pentru protecția inteligentă împotriva pătrunderii prin efracție. Nu există aproape nicio limită pentru configurarea programului inteligent de alarmă.

Posibilitățile de configurare depind de dorințele dumneavoastră: de la coborârea jaluzelelor la activarea sirenei alarmei și până la notificări tip push afișate pe smartphone-ul dumneavoastră.

  1. Sisteme inteligente de aerisire

Deja nu mai uimești pe nimeni cu sistemele de aerisire ce presupun o micro deschidere de 6mm, dat fiind faptul că în ziua de azi aproape toate ferestrele sunt dotate cu astfel de mecanisme.

Iată de ce, am mers mai departe și am integrat în ferestrele Termoclass  sisteme inteligente de aerisire.

Aceste sisteme sunt dotate cu senzori, care reglează în mod automat durata și intensitatea de aerisire. Mai mult ca atât, ele măsoară nivelul de umiditate și de oxigen din încăpere pentru a face o adaptare perfectă a intensității de aerisire.

Probabil că vă întrebați ce se întâmplă cu particulele de praf care pot pătrunde în încăpere? Ei bine, totul este bine gândit. Astfel, fiind perfect integrat, filtrul de praf grosier reține toate particulele cu diametrul de peste 10 μm.

2. Luminozitate și Vizibilitate la superlativ.

O altă abordare revoluționară, folosită în producerea profilelor de ferestre, este utilizarea  materialelor compozite armate cu fibră- material folosit la construcția avioanelor.

Grație acestei abordări, ferestrele Dvs obțin un șir de caracteristici noi care valorifică la maxim potențialul de funcționalitate și design a unei ferestre.

  • dimensiuni mai mari pentru ferestre. Se pot construi elemente de fereastră de înălțimea etajului, de până la 2,80 m, cu funcționare sigură – fără a fi necesare luminatoare suplimentare.
  • Profilele deosebit de subțiri măresc suplimentar suprafețele ferestrelor.
  • Reducerea zgomotului de până la 24 de ori,  astfel casa dvs. devine o oază de liniște.
  • Ferestrele din profile cu fibră armată reduc zgomotul  cu până la 47 dB.
  • Valori de izolare termică cu până la Uw de până la 0,60 W/m2K
  • economii de energie de până la 76%

3. Design si forme arhitecturale inedite

Indiferent de preferințele pe care le aveți, fie că vă doriți ferestre cu aspect optic și tactil de lemn, fie că metalizate, noile tehnologii permit redarea oricărei texturi și culori. Acest lucru se poate obține fie prin vopsire fie prin înfoliere.

Iar dacă aveți o locuință cu arhitectură mai complexă și diferită, aveți posibilitatea de a integra ferestre de diverse forme. Creativitatea dvs. nu are limită în acest sens.

Fensterformen und -farben

Acum, că v-ați convins că nu există nici o limită în materie de uși și ferestre inteligente, alegeți cu grijă și optați pentru cele mai sigure și potrivite sisteme. Casa e unicul loc care ne poate asigura acea stare de liniște, pace și confort maxim de care avem nevoie, e locul unde revenim pentru relaxare și recuperare și credem cu desăvârșire că merităm să avem cele mai bune condiții.

Completați cererea de mai jos și cereți detalii consultanților noștri, abia așteaptă să vă ofere cele mai potrivite soluții!

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.