Meniu
Magazin
Filtru
Mai mult
Categorii
Marca
Uși de interior. Află cum poți economisi peste 40% la ușile de interior
8 iulie, 2022 de
web

Dacă ești  în construcții, reparații sau reamenajare, recomandările din acest articol urmează să-ți fie foarte utile și să-ți economisești bugetul pe uși cu până la 40%.

Oferim aceste recomandări tuturor clienților noștri atunci când iși comandă tâmplăria pentru casă, ceea ce le scutește de bătăi de cap suplimentare dar și de cheltuieli neprevăzute.

Să începem!

Exista 4 greșeli de bază pe care le admit oamenii atunci când ne referim la uși de interior

  1. Dimensiunea atipică a golului pentru ușă

Probabil că cea mai des întâlnită problemă și cea mai neplăcută, care crează mari neplăceri oamenilor.

Înainte de a explica care este faza, trebuie să cunoști că ușile de interior sunt comercializate în dimensiuni standardizate, și o abatere cât de mică a golului de la aceste dimensiuni, necesită o abordare individuală.

Această problemă apare din necunoștință de cauză, chiar și persoanele care fac lucrări de construcție se întâmplă să nu cunoască  particularitatea dată.

Ajuns în astfel de situație, ai 2 opțiuni

– pregatirea golurilor în funcție de dimensiunea standard a ușilor sau refacerea pereților – soluție foarte neplăcută și nedorită, având în vedere că ușile de interior se instalează în ultima etapă de amenajare a locuinței, la fel ca și mobila.

– Identificarea unei companii de profesioniști gata să abordeze individual problema și să ofere o soluție personalizată.

Dar, trebuie să știi că sunt foarte puține firme care prestează astfel de serviciu, pentru că e un lucru migălos care implică timp și oameni calificați.

Indiferent de soluția care o alegi, cheltuielile suplimentare sunt inevitabile!

2. Preț aparent mic, afișat doar pentru foaia de ușă

În prima fază de analiză a pieței și căutare a ușilor de interior, mulți se lasă convinși de un preț mai mic afișat la magazinele brico, și puțini înțeleg că acesta se referă doar la foaia de ușă.

O ușă, la rândul său are câteva componente, cum este tocul, cadru ușă, glafuri, feronerie, etc. Respectiv, prețul unei uși e suma tuturor acestor elemente, care depășește cu mult acel preț afișat de care mulți se lasă păcăliți.

La rândul său, pentru a compune și forma o ușă, e nevoie de anumite cunoștințe, pe care nici măcar nu toți consultanții le au.

3. Montaj

Unii cred că montajul e o lucrare simplă și se apucă de el singuri, fără o pregătire și informare suplimentară.

Ca rezultat- uși strictae la montaj!

De cele mai multe ori, înainte de montaj e nevoie de a face niște prelucrări la fata locului pentru tocuri si pervaze, și asta necesita anumite scule, cum este un circular, de exemplu.

În plus montajul unei uși din mdf este mult mai complicat  și durează mai mult, decât montajul în cazul unei uși din pvc, de exemplu. 

Există foarte putini specialiști suficient de experimentați și pregătiți, care se pricep sa monteze profesionist ușile din mdf.

Lucrurile devin și mai grave dacă vorbim de montaj pentru goluri atipice, pereți strâmbi, etc- situații întâlnite foarte des.

Deci, înainte de a lua decizia de a-ți monta singur ușile, gândește-te că riști să achiți de 2 ori pentru același lucru, în cazul în care nu ai reușit din prima să faci o treabă bună.

4. Transportul

 Ușile au dimensiuni destul de mari, iar asta înseamnă că ai nevoie de transport special. Asigură-te că-ți poți asigura o transportare care nu va deteriora noua achiziție.

Îți recomandăm să ei în calcul fiecare dintre aceste 3 aspecte și să apelezi la profesioniști.

După cum am menționat la punctul unu, există foarte puține companii care pot executa sauau serviciile necesare, fie din lipsă de profesionalism, fie din lipsa interesului de a se ocupa de proiecte ce necesită o abordare individuală și meticuloasă.

Indiferent de dificultatea și complexitatea problemei, la Termoclass ne-am propus să oferim soluții pentru fiecare

Suntem printre puținele companii care iti putem oferi usi de interior cu dimensiuni atipice potrivit oricărei dimensiuni de gol .

Oferim măsurători și montaj pentru care ne asumăm 100% responsabilitatea și îți garantăm execuția perfectă a oricărui model de ușă ales din cele peste 100 de modele pe care le avem.

Dacă vrei să eviți problemele descrise în acest articol sau deja te ciocnești cu ele, completează formularul de mai jos și un specialist Termoclass te va suna  în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi tot suportul necesar!

Distribuiti aceasta postare
Arhiveaza
🙂 Aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Întrebați și vă vom răspunde cât mai curând posibil.